Denne hjemmeside indeholder erotisk indhold. For at benytte denne side, bedes du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Kinky Skandinavisk Par 1 TIME 1800kr

11

ID #31289
Jeg svarer gerne på SMS

Info

  • Køn:Par (27 år)
  • Område:København
  • Service:Massage

Om mig

Vi er klar til en fræk aftale idag, og hele denne ugen ;)
Går du omkring med en kinky fantasi i tankerne som du ønsker få udlevet, sammen med et lækkert par i slutningen af 20’erne?
Så fortæl os hvad du drømmer om at opleve med et par som os, og kom forbi til frække lege med os i vores diskrete lejlighed i København.
Vi er alltid åbne over for nye fantasier så skriv gerne hvilken fantasi/drøm du har om at være sammen med et par som os, og lad os se om vi kan opfylde den.

Flot blond nordisk pige, utroligt liderlig og forførende.
Med en lækker slank figur - små yndige ungpigebryster, en uendelig silkesblød lille rund numse og en stram lille mis.
Jeg har en lækker og meget veludrustet (20cm) skandinavisk kæreste, som er nede på jorden, åbensindet og imødekommende over for kinky fantasier.
Vi er begge to bi-sexuelle, han er altid aktiv ved M/M.(dvs du kan give ham blowjob/ han knepper gerne dig).
Som regel er vi dominerende/ styrer legen, medmindre du gerne vil møde os til en alm trekant som vores ligemand ; )

Pigen i centrum:
Vi er som beskrevet ret kinky, men du kan godt møde os til en almindelig, men spændende ''straight'’ trekant, med pigen i centrum/fokus, uden kontakt mellem M/M.

Dominans - hvis du vover kan du overgive dig til os og lade os dominere dig.
Her skal du tilfredstille vores kinky lyster og kan få opfyldt din fantasi om underkaste at dig en kvinde i selskab med hendes veludrustede mand.
Så er det os der styrer dig igennem legen fra start til slut, og hvor vi altid er gavmilde med erotisk tvang i flere afskygninger som misbrug,spyt, ydmygelse, pisk og slag.

Et overblik over hvilke muligheder der er:
Oral til Q / Oral til M / CIM / COF / Dansk / Serviceslave / StrapOn / Buttplugs / Smæk / Lussinger / Pisk / Mærker / Spyt / Slavetræning / Urin / Anal til dig fra M / Fodleg / CBT / Facesitting / Åndedrætskontrol / Bondage / Klemmer / Verbal ydmygelse fra Q&M

Du kan prøve at komme og optræde som tøs sammen med pigen, som 2 veninder der sammen skal tilfredstille en stor, stiv og krævende pik. Du kommer til at sutte pik, som en fræk pige sammen med mig og hvad vi ellers kan finde på at aftale sammen..

Serviceboy: Vi tænder virkelig meget på indemellem at ha' en slave/serviceboy der kommer forbi og servicerer os og slikker os klar. Hvis du ikke har suttet pik før, må jeg vise dig hvordan man gør. Udover at varme mig og min kæreste op, kan vi bruge dig til ekstra fornøjelse mens vi knepper, evt slikke mig ren mellem benene efter min kæreste har sprøjtet i min stramme fisse, og muligvis blive kneppet / sat til at tilfredstille en af os mens du spiller den af som afslutning.

Jeg er en lille pige, så sandwich/analsex til mig er ikke med på menuen. Ellers er vi med på de fleste frække fantasier, indenfor sikker sex. Vi har som kærestepar ikke behov for at bruge kondom sammen, men alt sex mellem os og dig er med kondom. Kun blowjob kan være uden.

Priser:
1/2 time 1200kr
1 time 1800kr
Vores priser inkluderer alle de lege som er beskrevet i vores tekst. Vi tar ikke ekstra for noget, men gør kun ting vi selv syns er frækt!


Vi svarer altid på sms, eller du kan prøve ringe: 91194450
Gør det dejligt nemt for os at planlægge aftaler, og skriv en besked der indeholder: fornavn, ønsket ydelse, og forslag til tidspunkt for første møde - så kan vi koncentrere vores energi om dem der besøger os ;)
Hemmeligt nummer bliver automatisk blokeret af app.
Vi ser slet ikke opkaldet.
Alder: 18-60

Håber vi ses!
;)

Prisliste

Halv time alt inkl.
kr. 1.200,00
En time alt inkl.
kr. 1.800,00

Vagtplan

Mandag
10:00-23:00
Tirsdag
10:00-23:00
Onsdag
10:00-23:00
Torsdag
10:00-23:00
Fredag
10:00-23:00
Lørdag
10:00-20:00
Søndag
10:00-20:00

Denne webside benytter cookies til statistik samt dine præferencer under dit besøg.

OK

Vi bruger din lokation til at vise annoncører nær dig.

OK
Nej tak